ZWCAD - Snel aan de slag

ZWCAD is een krachtig CAD-software platform voor Windows en Linux, dat tegen een aantrekkelijke prijs de vertrouwde functies van native DWG uitbreidt met geavanceerde 2D-tools en intelligente 3D-direct modelling. ZWCAD is een goed en goedkoper alternatief voor AutoCAD.

ZWCAD ondersteunt het native DWG-bestandsformaat. U kunt .dwg files schrijven en lezen zonder enige conversie en het programma biedt een naadloze compatibiliteit. U kunt met ZWCAD nauwkeurige technische tekeningen maken (zowel in 2D als in 3D), een technische tekening volledig uitwerken, foto-realistische 3D-renderings weergeven, afbeeldingen invoegen en bewerken, 3D-oppervlaktes bewerken, etc.

Tijdens de cursus ZWCAD - Snel aan de slag leert u de basistechnieken van dit CAD-programma kennen. Na afloop van de training kunt u met ZWCAD aan de slag. ZWCAD is een goed alternatief voor het veel gebruikte AutoCAD, zowel qua mogelijkheden als qua prijs. Vrijwel alle functionaliteit die u in AutoCAD gewend bent, is aanwezig in ZWCAD.   

Wanneer u al bekend bent met AutoCAD en u moet overstappen naar ZWCAD kunt u ook een (maatwerk)training van een dag volgen, waarin de voor u belangrijke onderwerpen behandeld worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met ZWCAD wil gaan werken.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

ZWCAD training