WordPress en WooCommerce

WordPress is open-source software waarmee u prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De mogelijkheden van Wordpress zijn eenvoudig uit te breiden. Zo kunt u een Wordpress-website omvormen naar een geavanceerde webwinkel met behulp van Woocommerce. Zonder technische kennis bouwt u een professioneel e-commerce platform!

WordPress is een CMS (Content Management Systeem). Dit betekent dat u met behulp van WordPress zelf uw website kun bouwen en beheren. De mogelijkheden van WordPress zijn eenvoudig uit te breiden. Een van de mogelijkheden is het omvormen van een WordPress-website naar een geavanceerde webwinkel met behulp van  WooCommerce. Evenals Wordpress is WooCommerce zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u zonder technische kennis aan de slag met deze plugin om een professioneel e-commerce platform te bouwen.

De webwinkel is uiteraard het visitekaartje van uw winkel of uw bedrijf. Potentiële klanten maken wellicht via uw website voor het eerst kennis met uw producten en zij kunnen op de website van de webwinkel allerlei relevante informatie vinden. Tijdens de cursus  WordPress en WooCommerce leert u hoe u uw idee van een webwinkel kunt omzetten in een werkende Wordpress-webwinkel. Daartoe ontwikkelt u gedurende de cursus uw eigen webwinkel.

Na het volgen van de cursus bent u in staat om een webwinkel te bouwen en op het internet te publiceren.

Doelgroep 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die een eigen webwinkel wil bouwen en/of beheren zonder gebruik te hoeven maken van 'code' of andere diepgaande technische kennis en zonder daarbij afhankelijk te zijn van webdesigners en/of programmeurs.

Voorkennis 
Voor deze cursus is geen specifieke kennis vereist.

Duur 
De duur van deze cursus bedraagt drie dagen.

Groepsgrootte 
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat 
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief 
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.