WordPress en SEO

WordPress is open-source software waarmee u prachtige websites, blogs of apps kunt maken. WordPress heeft alles in huis wat u nodig heeft: prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat u wilt.

Tijdens de cursus WordPress en SEO leert u de (basis)principes van het vergroten van de vindbaarheid van uw website met behulp van WordPress.

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalisation, ofwel zoekmachine-optimalisatie. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van de vindbaarheid van uw website of webshop in zoekmachines, zoals Google en Bing.

WordPress is een Content Managament Systeem (CMS). Dit betekent dat u met behulp van WordPress zelf uw website kun bouwen, beheren en optimaliseren. WordPress biedt allerlei hulpmiddelen om de vindbaarheid van uw website te vergroten. Tijdens de cursus wordt tevens aandacht besteed aan het koppelen van uw website aan uw social media.

Doelgroep
De cursus WordPress en SEO is geschikt voor iedereen met een WordPress-website, die de vindbaarheid van zijn of haar website wil vergroten met de hulpmiddelen die WordPress daarvoor biedt.

Voorkennis
Voor deze cursus is basiskennis van WordPress gewenst.

Duur
De duur van de cursus WordPress en SEO is een halve dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.