Word - Snelcursus overstappen naar Word 2013/2016

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer halen uit dit programma.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Vooral voor de gebruikers die Office 2007/2010 hebben overgeslagen is Office 2013 of 2016 erg wennen. Een geheel nieuwe gebruikersinterface met allerlei nieuwe mogelijkheden. Maar ook: waar kunt u de functionaliteit vinden die u kent uit Office 2003 (of ouder). CLS Trainingen kan u op meerdere manieren helpen bij de overstap naar Office 20xx, zodat u geen onnodige tijd verliest met het uitproberen van en zoeken naar de vele mogelijkheden.

De Snelcursus overstappen naar Word 20xx is een training van een halve dag, waarin specifiek wordt ingegaan op de nieuwe functies van Word 20xx. Deze trainingen kunnen op elk gewenst niveau worden gegeven, van basis tot expert. De overstapcursus wordt bij u op locatie gegeven. Onze professionele docenten komen naar u toe, zodat de deelnemers geen tijd kwijt zijn aan het reizen.

Doelgroep
Deze snelcursus is bestemd voor eindgebruikers van Office 2003 (of eerdere versies), die willen weten wat nieuw en anders is in Word 2010.

Voorkennis
Gebruikerservaring op het basisniveau van Word is vereist.

Duur
De duur van deze snelcursus is één dagdeel van drie uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de workshop inbegrepen.

 

overstappen naar Word