Word – Snel aan de slag


Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer uit dit programma halen.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

In deze korte cursus Word – Snel aan de slag van één dag (twee dagdelen van drie uur) leert u alles wat u nodig heeft om op een goede manier met Word te werken. Deze cursus kan niet alleen als basiscursus worden gevolgd, maar het is ook mogelijk om deze training op een gevorderd niveau te volgen.

Het cursusboek is bij de training inbegrepen. Dit boek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.

De beide dagdelen kunnen zowel op dezelfde dag als verspreid over twee dagen worden gegeven. De cursus kan in iedere gewenste versie worden gegeven.

Doelgroep

Iedereen die met Word wil gaan werken.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De duur van deze cursus is één dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus Word ontvangen na afloop een certificaat.

In de basiscursus Word- Snel aan de slag leert de cursist op een goede manier om te gaan met het programma Word. Aan de orde komen onder andere het (automatisch) corrigeren van tekst, het opmaken van tekst, paginainstellingen, tekstfragmenten, figuren, etiketten, tabellen, etc. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud passen wij deze graag voor u aan.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.