Word Gevorderd


Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer uit dit programma halen.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Behalve als maatwerktraining bij u op locatie is het is ook mogelijk om de cursus Word Gevorderd als een klassikale training te volgen op een van onze locaties. Deze gevorderde cursus Word is bedoeld voor hen die de basisbeginselen van Word beheersen, maar meer uit dit uitgebreide tekstverwerkingsprogramma willen halen. De cursus zit vol met handige tips, zoals het werken met sneltoetsen. Na afloop van deze cursus heeft Microsoft Word nog maar weinig geheimen voor u.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen. Het cursusmateriaal is na afloop van de cursus uitstekend te gebruiken als naslagwerk.

Wij organiseren deze cursus voor alle versies. Wij verzoeken u om bij inschrijving aan te geven welke versie u wenst, zodat wij u bij de juiste cursus inplannen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die meer uit het tekstverwerkingsprogramma Word wil halen.

Voorkennis

Wij verwachten van de cursisten basiskennis van Word.

Duur

De duur van deze cursus is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • het opfrissen van een aantal basistechnieken, zoals het gebruik van AutoCorrectie, tekstfragmenten/bouwstenen, etc.;
  • samenvoegen (mailmerge) naar brieven, etiketten en e-mail;
  • het maken van en werken met secties;
  • het maken van formulieren;
  • het werken met velden;
  • het maken van en werken met sjablonen;
  • het werken met en het aanpassen van stijlen;
  • het maken van macro’s;
  • het werken met grote documenten, zoals het maken van indexen en inhoudsopgaven.

De inhoud van de cursus kan, afhankelijk van de versie waarin de cursus wordt gegeven, iets afwijken van de hierboven genoemde onderwerpen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.