Word Gevorderd (In Company)


Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer uit dit programma halen.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Als u de basisbeginselen voldoende beheerst, maar nog meer uit Word wilt halen, kunt u in onze cursus Word Gevorderd meer leren over opmaakprofielen, sjablonen, formulieren, samenvoegen (mailmerge), inhoudsopgaven, indexen en macro’s. U leert hoe u handiger door Word kunt navigeren, alsmede tekst kunt opmaken en selecteren. Daarnaast maakt u kennis met tal van handigheidjes, waardoor u gemakkelijker met Word kunt werken.

De cursus kan in iedere gewenste versie worden gegeven, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Het cursusmateriaal is bij de training inbegrepen. Ons modulair opgezette cursusmateriaal is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit het tekstverwerkingsprogramma Word wil halen.

Voorkennis

De deelnemers dienen al ervaring in het werken met Word te bezitten.

Duur

De duur van de vervolgcursus Word is een dag (twee dagdelen van drie uur). Het is mogelijk om de cursus met een extra dagdeel uit te breiden.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan de gevorderde cursus Word ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Wanneer u zelf wensen heeft met betrekking tot de inhoud van deze cursus horen wij deze graag. Wij passen de inhoud van de cursus graag hierop aan. Standaard zijn de volgende onderwerpen in de cursus opgenomen:

  • het opfrissen van een aantal  basistechnieken, zoals het gebruik van AutoCorrectie, tekstfragmenten/bouwstenen, etc.
  • het werken met sneltoetsen;
  • samenvoegen (mailmerge) naar brieven, etiketten en e-mail;
  • het maken van en werken met secties;
  • het maken van formulieren;
  • het werken met velden;
  • het maken van en werken met sjablonen;
  • het werken met en het aanpassen van opmaakprofilen/stijlen;
  • het maken van macro’s;
  • het werken met grote documenten, zoals het maken van indexen en inhoudsopgaven.

De inhoud van de cursus kan afhankelijk van de versie waarin de cursus wordt gegeven iets afwijken van de hierboven genoemde onderwerpen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.