Word Gevorderd (In Company)

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer halen uit dit programma.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Als u de basisbeginselen voldoende beheerst maar nog meer uit Word wilt halen, kunt u in onze cursus Word Gevorderd meer leren over opmaakprofielen, sjablonen, formulieren, samenvoegen (mailmerge), inhoudsopgaven, indexen en macro's. U leert hoe u handiger door Word kunt navigeren, alsmede tekst kunt opmaken en selecteren. Daarnaast maakt u kennis met tal van handigheidjes, waardoor u gemakkelijker met Word kunt werken.

De cursus kan in iedere gewenste versie worden gegeven, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit dit tekstverwerkingsprogramma wilt halen.

Voorkennis
De deelnemers dienen al ervaring in het werken met Word te bezitten.

Duur
De duur van de vervolgcursus Word is een dag (twee dagdelen van drie uur). Het is mogelijk om de cursus met een extra dagdeel uit te breiden.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de gevorderde cursus Word ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de training inbegrepen. Ons modulair opgezette cursusmateriaal is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.

 

Word Gevorderd