Word Basiscursus (In Company)


Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer uit dit programma halen.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

In onze basiscursus Word leert u hoe u documenten op de beste en snelste manier kunt aanmaken, opmaken, indelen, corrigeren, bewerken en afdrukken. Daarnaast leert u in deze training hoe u tabellen en sjablonen kunt maken en samenvoegen (mailmerge).

De basiscursus Word kunt u in iedere gewenste versie volgen. U kunt deze trainingen volgen in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Het cursusboek is bij de training inbegrepen. Dit boek is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Word wil gaan werken.

Voorkennis

Voor deze basiscursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De duur van de basiscursus Word is drie dagdelen van drie uur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan de basiscursus Word ontvangen na afloop van de training een certificaat.

U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om zonder extra kosten de cursus geheel aan uw eigen wensen aan te passen.

De inhoud van de basiscursus Word wijkt in de verschillende versies af van elkaar. Wilt u de juiste inhoudsopgave voor de versie waarmee u werkt, neem dan contact met ons op. Wij sturen u deze graag toe.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.