Word 2016 Medium (via e-learning)

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met onze cursussen Word kunt u meer halen uit dit programma.

 

Wanneer u reeds beschikt over basiskennis van Word, maar graag meer wilt halen uit dit tekstverwerkingsprogramma, is de e-learningcursus Word 2016 Medium uitermate geschikt. Deze cursus is het vervolg op op onze e-learningcursus Word 2016 Basis.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learningcursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.


Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen, die reeds beschikt over basiskennis van Word, maar graag meer wil halen uit dit tekstverwerkingsprogramma.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis op het niveau van de e-learningcursus Word 2016 Basis verplicht.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.

 

Word 2013 e-learning