Word 2016 Gevorderd (via e-learning)

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met onze cursussen kunt u meer halen uit dit programma.

 

De e-learningcursus Word 2016 Gevorderd is bedoeld voor hen, die reeds de e-learningcursusssen Word 2016 Basis en Word 2016 Medium hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen. Tijdens deze praktische cursus maakt u verder kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige tekstverwerkingsprogramma. Wanneer u efficiënt met Word wilt werken, is deze training onmisbaar.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learningcursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.


Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor hen, die reeds de e-learningcursussen Word 2016 Basis en Medium hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis van Word op het niveau van de e-learningcursus Word 2016 Basis en Word 2016 Mediumvereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.

 

Word 2013 gevorderd elearning