Word 2010 Medium (via e-learning)

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer halen uit dit programma.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Wanneer u reeds beschikt over basiskennis van Word, maar graag meer wilt halen uit dit tekstverwerkingsprogramma, is de e-learningcursus Word 2010 Medium uitermate geschikt. Deze cursus is het vervolg op op onze e-learning Word 2010 Basiscursus.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learningcursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen, die reeds beschikt over basiskennis van Word, maar graag meer wil halen uit dit tekstverwerkingsprogramma.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis op het niveau van de e-learning Word 2010 Basiscursus verplicht.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat. 

 

Word Medium via e-learning