Webdesign

Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar én vindbaar zijn is belangrijker dan ooit! Maar hoe maak je een website die onderscheidend is, goed gevonden wordt én probleemloos functioneert?  Al deze vragen worden tijdens de cursus Webdesign behandeld.

Een website is een mix van vormgeving, inhoud, techniek en marketing (o.a. SEO).  Tijdens de cursus Webdesign ligt de nadruk op het daadwerkelijk bouwen van de website. De eisen waaraan een website moet voldoen (bijvoorbeeld het goed zichtbaar zijn op alle beschikbare apparaten, ofwel responsiveness) komen ruimschoots aan bod. Om een professionele website op maat te ontwikkelen, is kennis van HTML en CSS een vereiste, daarom wordt hier tijdens de cursus veel aandacht aan besteed. Daarnaast wordt tijdens de cursus gebruik gemaakt van Dreamweaver en WordPress om het een en ander te vergemakkelijken en te versnellen.

Aan het einde van de cursus Webdesign bent u in staat om met behulp van WordPress of HTML en CSS een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website op te zetten. Tijdens de cursus ontwikkelt u uw eigen website met de door u gewenste huisstijl. Hierbij verkent u tegelijkertijd de diverse grafische en technische 'gereedschappen' die er beschikbaar zijn.

Doelgroep 
De cursus webdesign is bestemd voor iedereen die zelfstandig een website op maat wil leren bouwen en inzicht wil krijgen in het ontwikkelproces van een website.

Voorkennis 
Er is geen specifieke kennis vereist. Wél zijn computervaardigheden een must.

Duur 
De duur van deze cursus Webdesign is vier dagen. 

Groepsgrootte 
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat 
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat. 

Inclusief 
Alle cursusmaterialen en de lunch.