Verandermanagement Foundation

De wereld verandert voortdurend. Organisaties moeten steeds sneller op deze veranderingen kunnen inspelen. Dit vereist niet alleen een uitstekend projectmanagement, maar vraagt ook aandacht voor change management, oftewel verandermanagement.

De training Verandermanagement Foundation gaat in op de belangrijkste modellen, richtlijnen en principes op het gebied van verandermanagement. In deze training gaat u aan de slag met uw eigen casus en die van de medecursisten. Een flinke dosis praktijk dus en oefeningen die u de volgende dag al in de praktijk kunt brengen! Als onderdeel van de training kunt u bovendien het APMG Foundation-examen afleggen. Dit is een internationaal – door het Australische Change Management Institute erkend – certificaat.   

Deze training beoogt u effectiever te maken in het herkennen, begrijpen en omgaan met:

  • het individuele veranderproces;
  • het organisatieveranderproces;
  • communicatie en stakeholdermanagement in een verandertraject;
  • praktisch verandermanagement.

Bovendien bereidt de training u voor op het succesvol afleggen van het Change Management Foundation-examen (hierbij is volgen van de lessen en het doen van het huiswerk noodzakelijk).

Deze training en het bijbehorende examen kunnen wij in company verzorgen. Leslocatie, lesdata en lestijden in overleg. Ook is maatwerk mogelijk in de vorm van een casus op maat en/of het toevoegen van modules in vaardigheden en technieken. Vanaf vier deelnemers is het voordeliger om een in company training te overwegen. Wij maken hiervoor graag een offerte voor u.  

Doelgroep
U bent werkzaam als directielid, programmamanager, projectmanager, operationeel manager, portfoliomanager, verandermanager, change agent of adviseur in verandertrajecten. Voldoet u niet aan het profiel en heeft u wel interesse in deze trainingen? Wij adviseren u graag.

Voorkennis
Er zijn geen specifieke certificaten nodig als voorkennis.

Duur
De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van de cursus kunt u het Change Management Foundation-examen afleggen. De kosten voor het examen bedragen € 205,-.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Accredited training is provided by Forsa advies, APMG-International Training Organisation.