VectorWorks – Updatecursus


VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers, interieurarchitecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinarchitecten. Onze docenten hebben veel praktijkervaring met deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verwerken. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en hoe u op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

De VectorWorks – Updatecursus is voor iedereen die overstapt naar een nieuwere versie van VectorWorks en kennis wil maken met de nieuwste functionaliteiten.

Door de kleine groepsgrootte (maximaal vijf deelnemers) is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden. Onze docent zal daarom (indien gewenst) voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Wanneer u met meerdere mensen tegelijk deze cursus wenst te volgen is het ook mogelijk om deze updatecursus als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. Dit is waarschijnlijk zelfs een goedkopere optie.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor VectorWorks-gebruikers die overstappen naar een nieuwe versie van het programma.

Voorkennis

Kennis van een oudere versie van VectorWorks is voor de updatecursus vereist.

Duur

De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze updatecursus ontvangen na afloop een certificaat.

Voor een uitgebreide inhoudsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.