VectorWorks 3D - RenderWorks

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers, interieurarchitecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinarchitecten. Onze docenten hebben veel praktijkervaring met deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verwerken. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en hoe u op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

In deze praktische training VectorWorks 3D - RenderWorks wordt een bestand (project) stap voor stap opgebouwd, zodat u na deze cursus de kennis heeft om een project (interieurproject, architectuurproject, tuinproject, decors of meubels) geheel zelfstandig in VectorWorks RenderWorks uit te werken. In deze cursus leert u alles over textuur- en lichtinstellingen.

Door de kleine groepsgrootte (maximaal vijf deelnemers) is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden. Onze docent zal daarom (indien gewenst) voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor ontwerpers die willen gaan werken met VectorWorks 3D RenderWorks.

Voorkennis
Basiskennis van VectorWorks 3D is vereist.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze training ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

VectorWorks