VectorWorks 3D Gevorderd

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers, interieurarchitecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinarchitecten. Onze docenten hebben veel praktijkervaring met deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verwerken. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en hoe u op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

Tijdens de cursus VectorWorks 3D Gevorderd zullen functies en combinaties van functies worden besproken, die de snelheid van werken vergroten en de tijd om wijzigingen in een bestand uit te voeren verkorten. Daarnaast kan in overleg met de cursusleider worden gekeken naar de aspecten van het pakket die u verder uitgediept wilt zien. Dit kunnen bijvoorbeeld het aanleveren van DXF-bestanden, de database, records en de diverse paletten zijn. Het is mogelijk om dit aan de hand van door uzelf meegebrachte tekeningen te oefenen.

Door de kleine groepsgrootte (maximaal vijf deelnemers) is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze training te beantwoorden. Onze docent zal daarom (indien gewenst) voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor VectorWorks-gebruikers die meer kennis willen vergaren over het programma.

Voorkennis

Van de cursist verwachten wij minimaal een jaar ervaring met VectorWorks.

Duur
De cursusduur is één dag. 

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

VectorWorks