VectorWorks 3D

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers, interieurarchitecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinarchitecten. Onze docenten hebben veel praktijkervaring met deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verwerken. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en hoe u op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

In deze praktische VectorWorks 3D cursus wordt een bestand (project) stap voor stap opgebouwd, zodat u na deze tweedaagse cursus de kennis heeft om een project (interieurproject, architectuurproject, tuinproject, decors of meubels) geheel zelfstandig in VectorWorks uit te werken. Wanneer u geen kennis heeft van VectorWorks 2D, maar wel ervaring heeft met andere CAD-programma's, adviseren wij u eerst de ééndaagse training Snel aan de slag met VectorWorks 2D te volgen.

Door de kleine groepsgrootte (maximaal vijf deelnemers) is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden. Onze docent zal daarom (indien gewenst) voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Op verzoek organiseren wij regelmatig een avondcursus VectorWorks 2D & 3D. Deze cursus van zes avonden is een combinatie van de cursus Snel aan de slag met VectorWorks 2D en de basiscursus VectorWorks 3D. Wanneer u alleen de 3D-training wenst te volgen, kunt u zich inschrijven voor de laatste vier avonden.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor ontwerpers die met VectorWorks 3D willen gaan werken.

Voorkennis
Basiskennis van VectorWorks 2D is vereist voor deze training.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze basiscursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

VectorWorks