VectorWorks 2D Basiscursus

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers, interieurarchitecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinarchitecten. Onze docenten hebben veel praktijkervaring met deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verwerken. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en hoe u op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

In deze praktische VectorWorks 2D Basiscursus wordt een bestand (project) stap voor stap opgebouwd, zodat u na deze driedaagse basiscursus de kennis heeft om een project (interieurproject, architectuurproject, tuinproject, decors of meubels) geheel zelfstandig in VectorWorks uit te werken.

Door de kleine groepsgrootte (maximaal vijf deelnemers) is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden. Onze docent zal daarom (indien gewenst) voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Doelgroep
De basiscursus VectorWorks 2D is bedoeld voor iedereen die met VectorWorks wil gaan werken of al met VectorWorks werkt en meer van dit programma wil leren kennen.

Voorkennis
Basiskennis van Windows of Apple is vereist voor het volgen van deze cursus.

Duur
De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze training ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

VectorWorks Training