Vault Basiscursus (Autodesk)

Autodesk Vault is kosteloos beschikbaar voor gebruikers van Autodesk Inventor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical en AutoCAD onder subscription. Autodesk Vault biedt een veilige verzamelplaats voor ontwerpgegevens en is nauw geïntegreerd met alle Autodesk-producten voor werktuigbouwkundig ontwerpen en MS-Office.

Doordat ontwerpen op één centrale locatie worden opgeslagen, kunnen ingenieurs de ontwerpgegevens vinden, ernaar verwijzen en de gegevens opnieuw gebruiken. Autodesk Vault is een (MSDE) SQL database voor de centrale opslag van alle bestanden op de server (of een werkstation).

Tijdens de Vault Basiscursus (Autodesk) leert u alle ins & outs met betrekking tot Autodesk Vault. De cursus behandelt o.a. het opslaan, zoeken, (terug)vinden, bekijken, inchecken, uitchecken, bewerken, wijzigen, aanmaken, kopiëren en hergebruiken van ontwerpgegevens en de bijbehorende documentatie. Ook leert u hoe u meer controle over uw project kunt behouden door middel van versiebeheer en het stroomlijnen en verbinden van uw workflows.

Doelgroep
Deze training is afgestemd op ontwerpers en CAD-managers die zich bezighouden met het realiseren van CAD-data en Office-documenten en deze professioneel willen beheren.

Voorkennis
Kennis van AutoCAD is vereist.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk Certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Training Center