TMap Suite Test Master

De wereld van IT verandert snel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Time-to-market en kostenreductie worden met de dag belangrijker. Deze ontwikkelingen worden soms gezien als een bedreiging voor de kwaliteit van ontwikkelde softwareproducten. Met een mensgedreven en kwaliteitsgerichte aanpak biedt deze manier van werken een kans om de kwaliteit van software te verbeteren.

De TMap® Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap® om in een nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen. De methode heeft een lange geschiedenis: TMap is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen TMap toe. De TMap Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Na afloop van de cursus TMap® Suite Testmaster kunt u als test master in diverse testgebieden patronen herkennen. U kunt:

  • het testveld vanuit verschillende perspectieven overzien en doorgronden;
  • de verschillende bouwstenen integreren;
  • de samenhangende mogelijkheden en risico’s herkennen;
  • problemen oplossen en besluiten nemen.

Test master is een classificatie: een test coach kan een master zijn in testen; een test manager ook.

Het Workbook TMap® Suite ontvangt u bij aanvang van de training en is een relevant onderdeel van het examen.

Doelgroep
De cursus met het bijbehorende examen TMap® Suite Test Master is vooral bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met informatiseringsprojecten bezig zijn: testmanagers, testcoördinatoren en testconsultants/-adviseurs. De module is bovendien interessant voor bijvoorbeeld testleiders, kwaliteitsmanagers, EDP auditors en (test)afdelingsmanagers.

Voorkennis
De kandidaat dient te beschikken over voorkennis op het niveau van de module TMap® Suite Test Engineer. Uitgebreide ervaring met gestructureerd testen is gewenst. Functionele basiskennis van informatica wordt bekend verondersteld.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is maximaal twaalf personen.

Certificaat
Na afloop van deze training ontvangt u een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

Exclusief
BTW en examenkosten (€ 225,-)