Word - Tips & Tricks

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter werdeld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer halen uit dit programma.

Ons cursusaanbod varieert van een basiscursus, waarin u zelf kunt aangeven welke onderdelen u wenst te behandelen, tot diverse cursussen voor gevorderden. Daarnaast biedt CLS een aantal korte trainingen (workshops), die specifiek ingaan op een onderdeel van Word.

Tegenwoordig beheerst bijna iedereen de basistechnieken van het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word. U bent daarom wellicht niet op zoek naar een standaardbasiscursus, maar ook niet naar een echte gevorderde training. Wèl heeft u het gevoel dat er dingen mogelijk handiger of sneller kunnen. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij de cursus Word - Tips & Tricks ontwikkeld.

Tijdens deze training leert u efficiënter met Word werken. U zult zich verbazen over de hoeveelheid tijd die u kunt besparen door handiger met het programma om te gaan. Veel van de gebruikte technieken en tips kunt u ook in bijvoorbeeld Outlook gebruiken. Eerst wordt een aantal basistechnieken behandeld, om vervolgens dieper in te gaan op het gebruik van autocorrectie, snelonderdelen, secties, samenvoegen, formulieren, etc. 

Het is ook mogelijk om deze training als maatwerkcursus bij u op locatie te organiseren. Bij deelname van twee cursisten is dit al een goedkopere optie dan de klassikale training.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor iedereen die meer wilt weten van MS Word.

Voorkennis
Basiskennis van Word is vereist.

Duur
De duur van deze training is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van de opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Word - Tips en tricks