SysML – Systems Modeling


System engineering practices worden in een groot aantal domeinen, zoals lucht- en ruimtevaart, automotive, defensie en de infrawereld, al breed toegepast. Met de komst van SysML ontstaat er een trend dat bedrijven die betrokken zijn bij multidisciplinaire systeemontwikkelingen ook SysML gaan toepassen.

De vierdaagse training SysML – Systems Modeling biedt diepgaande praktijkkennis van de diverse modelleringtechnieken, die worden aangereikt door de Systems Modeling Language (SysML). De aanpak tijdens de opleiding is praktijkgericht, zodat de deelnemers kunnen ervaren hoe SysML kan worden toegepast in hun werkomgeving.

Deze modelleertaal ondersteunt de integrale modellering en specificatie van software intensieve systemen en ondersteunt de systeemengineer om te komen tot betere systeemarchitecturen, door gebruik te maken van systematische model-based systeemengineering (MBSE). Deze opleiding is ook bij u op locatie beschikbaar.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor systeemanalisten, systeemarchitecten, systeemengineers, professionals die overgaan op systemlevel engineering en managers die verantwoordelijk zijn voor de levering van software intensive systems.

Voorkennis

Kennis van objectgeoriënteerde concepten en UML is een vereiste voor het volgen van deze cursus.

Duur

De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Op aanvraag is een certificaat verkrijgbaar.

Deze opleiding bevat onder andere de volgende onderwerpen:

  • introductie SysML;
  • systeemhiërarchien;
  • structureren van een SysML-model;
  • state machines;
  • veel praktijkvoorbeelden.
Plaats Duur Data
Eindhoven - Kennedyplein 1-5 4 dagen 11 t/m 14 juni 2019 Inschrijven >
Eindhoven - Kennedyplein 1-5 4 dagen 25 t/m 28 november 2019 Inschrijven >