SolidWorks Updatecursus

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. Deze cursussen kunt u volgen in ons SolidWorks Certified Training Center in Zaltbommel, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Natuurlijk wilt u snel aan de slag met de nieuwe release van SolidWorks. Tijdens deze SolidWorks Updatecursus leert u hoe u voordeel kunt halen uit de nieuwe en verbeterde functionaliteit van de nieuwe release. Na de cursus heeft u frisse ideeën opgedaan om sneller te kunnen werken op het gebied van de alledaagse functionaliteit van viewing, sketching, patterns, mates & surfaces en drawings.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die voordeel wil halen uit de nieuwe en verbeterde functionaliteit van de nieuwe release.

Voorkennis
Kennis van een van de oudere versies van SolidWorks is vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
Maximaal zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus