SolidWorks - (Spuit)gegoten producten

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. Deze cursussen kunt u volgen in ons SolidWorks Certified Training Center in Zaltbommel, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

In deze vervolgcursus SolidWorks - (Spuit)gegoten producten krijgt u methoden aangereikt met betrekking tot het omgaan met de specifieke problematiek tijdens het engineeren, zoals het aanbrengen van lossingen, deellijnen en verstevigingsribben. Ook baseparts en cavity voor het vervaardigen van matrijzen komen aan bod.

U kunt na deze training uw (spuit)gegoten producten met de daarbij komende ontwerpproblematiek vertalen naar SolidWorks-modellen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die (spuit)gegoten producten met de daarbij komende ontwerpproblematiek vertalen naar SolidWorks-modellen.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
Maximaal zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze vervolgtraining ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus