SolidWorks - Plaatwerk (Sheet Metal)

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. Deze cursussen kunt u volgen in ons SolidWorks Certified Training Center in Almelo, Den Bosch of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

In deze vervolgcursus SolidWorks Plaatwerk leert u SolidWorks optimaal gebruiken voor het modelleren van plaatwerk. U oefent met het invoeren van buigcorrecties en leert een eigen vormenbibliotheek aan te leggen. Na de training bent u in staat plaatuitslagen te maken met buigcorrecties, conform uw fabricagetechniek.

Deze cursus wordt gegeven met behulp van speciaal hiervoor opgezette oefeningen en praktijkcases. Daarnaast kan de cursist eigen modellen ter behandeling meenemen.

Doelgroep
De cursus SolidWorks - Plaatwerk is bedoeld voor iedereen die SolidWorks optimaal wil leren gebruiken voor het modelleren van plaatwerk.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur
De cursusduur is twee dagen 

Groepsgrootte
Maximaal acht deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus