SolidWorks - Drawings

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. 

Tijdens de cursus SolidWorks - Drawings leert u SolidWorks optimaal gebruiken voor het maken van productietekeningen. Deze training richt zich op werkmethoden voor tekeningen van las-samenstellingen, matrijzen en plaatwerk. Verder is er aandacht voor de voorbereiding van parts en assemblies, de performance, de kwaliteit van de tekening en de import- en exportmogelijkheden.

Tijdens de cursus oefent u in 2D en 3D aan de hand van ons drawingsboek met bijbehorende modellen. Naast het reguliere materiaal wordt er uitgebreid ingegaan op vragen. Daarnaast kunt u eigen modellen meenemen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die SolidWorks optimaal wil leren gebruiken voor het maken van productietekeningen.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
Maximaal acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze training ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus