SolidWorks - Complexe vormen

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. Deze cursussen kunt u volgen in ons SolidWorks Certified Training Center in Zaltbommel, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

In de cursus SolidWorks - Complexe vormen leert u specifieke methoden om met behoud van flexibiliteit complexe vormen te modelleren. Hierbij komen de toepassingen en mogelijkheden van fillets, face blends, sweeping en lofting in combinatie met guide curves aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het opzetten van surfaces en 3D-curves.

U maakt kennis met deze geavanceerde mogelijkheden met behulp van ons complexe vormenboek. U oefent met voorbeelden uit de praktijk. U kunt uw eigen modellen ter behandeling meenemen. Het is de bedoeling om de training zo interactief mogelijk te laten zijn.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die specifieke methoden wil leren om met behoud van flexibiliteit complexe vormen te modelleren.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur
De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte
Maximaal zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze vervolgcursus ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus