SolidWorks Basiscursus

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. 

Deze praktische SolidWorks Basiscursus geeft gerichte werkmethoden om SolidWorks efficiënt in te zetten in uw ontwerpproces. Daarnaast leert u tijdens deze cursus de wijze waarop SolidWorks het meest productief werkt.

Na de training kunt u de voordelen van SolidWorks maximaal benutten doordat u de flexibiliteit van het systeem heeft leren gebruiken. De cursusduur van vier dagen is verspreid over twee weken, zodat u volop de mogelijkheid heeft om in de tussenliggende periode te oefenen met uw eigen modellen en in de lessen uw eventuele vragen aan de orde te stellen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de voordelen van SolidWorks maximaal wil leren benutten.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De cursusduur is vier dagen, verspreid over twee weken. Tijdens de tussenliggende dagen kunt u de aangereikte leerstof oefenen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze basiscursus ontvangen een certificaat.

Inclusief
Nederlandstalig cursusmateriaal en lunch.

 

SolidWorks Basis