SolidWorks Assembly Modeling

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. 

In de cursus SolidWorks Assembly Modeling wordt u getraind in het efficiënt opzetten en gebruiken van samenstellingen. Hierbij wordt aandacht besteed aan het inzetten van configuraties en het omgaan met referenties tussen onderdelen. Ook komen hierbij de toepassingen en mogelijkheden van diverse samenstellingsfuncties aan bod, zoals mirror, cavity en join. Daarnaast leert u samenstellingen beheren en back-ups maken. 

Na deze training bent u in staat uw samenstellingen sneller en doordachter in te richten. U leert deze methode gebruiken aan de hand van onze samenstellingspresentatie. Voorbeelden uit de praktijk - eventueel uw eigen modellen - zullen uw situatie nabootsen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die samenstellingen efficiënt wil leren opzetten en gebruiken.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
Maximaal acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze vervolgtraining krijgen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SolidWorks cursus