SolidWorks - 3DVIA Composer Training

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D CAD-programma. Met SolidWorks kunt u in 3D onderdelen en samenstellingen ontwerpen en uw 2D-productietekeningen genereren. SolidWorks is speciaal ontwikkeld voor het Windows-platform. Onder andere hierdoor zijn de krachtige mogelijkheden eenvoudig te gebruiken.

CLS Trainingen heeft een groot aanbod cursussen in SolidWorks. Deze cursussen kunt u volgen in ons SolidWorks Certified Training Center in Zaltbommel, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Met de 3DVIA Composer produceert en beheert u eenvoudig uw documentatie. SolidWorks 3DVIA Composer is een puiblicatietool waarmee met een constante link met de originele 3D-data het updaten van content mogelijk is. Te denken valt aan service manuals, assemblageinstructies, onderhoudsmanuals, trainings- of marketingmateriaal. Tijdens deze training wordt u aan de hand van praktijkvoorbeelden geoefend in het opzetten van onder andere illustraties, doorsnedes, detailviews, animaties, etc.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren werken met SolidWorks 3DVIA Composer.

Voorkennis
Er is voor deze opleiding geen voorkennis van CAD nodig.

Duur
De duur van deze training is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers

Certificaat
Na afloop ontvangen alle cursisten het officiële SolidWorks certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

SolidWorks cursus