Solid Edge - Synchronous Technology updatetraining

Solid Edge is een 3D CAD-systeem, dat is ontwikkeld voor de machine- en apparatenbouw en de ontwikkeling van elektromechanische apparaten en gereedschappen.

Solid Edge heeft de functionaliteit Synchronous Technology, dé nieuwe manier van werken. U bent vrijer in de vormgeving, dus u ontwerpt net zo snel als u bedenkt. In deze Solid Edge Synchronous Technology updatetraining leert u hoe u moet omgaan met de tools die u ter beschikking heeft.

Synchronous technologie is een vooruitstrevende techniek binnen de 3D CAD-wereld. Wanneer u hiermee aan de slag gaat, bent u in staat om met alle geometrie van andere 3D CAD-systemen verder te werken. De Synchronous techniek is namelijk niet 'history based'. Binnen het Synchronous-gedeelte van Solid Edge kan men niet 'history based' maar wel parametrisch werken.

In deze cursus leert u de nieuwe functionaliteiten, het werken met Synchronous Technology in parts en assemblies, mogelijk nieuwe werktechnieken en een groot aantal 'tips & tricks'. 

Doelgroep
Deze praktische updatecursus is voor de meer ervaren Solid Edge-gebruiker, die de nieuwste functionaliteiten van Solid Edge Synchronous Technology wil leren kennen. Een must voor iedereen die naar deze versie overstapt.

Voorkennis
Ervaring met Solid Edge is voor deze cursus vereist.

Duur
De cursusduur is een, twee of drie dagen, afhankelijk van uw voorkennis.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Solid Edge Training