Solid Edge – Parametriseren


Solid Edge is een 3D CAD-systeem, dat is ontwikkeld voor de machine- en apparatenbouw en de ontwikkeling van elektromechanische apparaten en gereedschappen.

Heeft u weleens serieproducten, zowel losse parts als complete assemblies, die vaak hetzelfde blijven maar in afmetingen wijzigen? Zou u deze graag aan de hand van een aantal hoofdafmetingen willen wijzigen? Wanneer dit het geval is, loont het zeker de moeite om deze producten parametrisch op te zetten.

In de cursus Solid Edge – Parametriseren wordt aandacht besteed aan de verschillende methoden van parametrisch modelleren en/of het maken van samenstellingen. Hierbij zullen onderwerpen als variable tabel, excel, copy sketch, family of parts, etc. niet buiten beschouwing worden gelaten.

De cursus  is een van de nuttigste gevorderde cursussen als vervolg op de basiscursus.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer wil leren over de verschillende methoden van parametrisch modelleren en/of het maken van samenstellingen.

Voorkennis

Basiskennis van Solid Edge is vereist.

Duur

De cursusduur van deze training is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

De cursist ontvangt na afloop van de cursus een certificaat.

Voor een inhoudsopgave van deze gevorderde training kunt u contact met ons opnemen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.