SketchUp - V-Ray

Met SketchUp van Google kunt u vrij makkelijk 3D-modellen en 3D-tekeningen maken. Bij SketchUp staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop. Hierdoor en door de goede prestaties van het programma is SketchUp een zeer populair 3D-pakket.

De kracht van de cursus SketchUp - V-Ray is het praktijkgerichte karakter. Na het volgen van deze training bent u in staat adembenemende V-Ray renders op een effectieve en efficiënte manier te creëren. V-Ray is een van de krachtigste en uitgebreidste rendermodules die een SketchUp-gebruiker zich kan wensen. Door de uitgebreide mogelijkheden en snelle rekenmethoden is het mogelijk om snel prachtige en hoogwaardige fotorealistische scenes te creëren. 

Tijdens deze intensieve training leert u hoe V-Ray is opgebouwd. U leert hoe u V-Ray-instellingen moet instellen en na afloop kent u de opbouw en werkwijze van het programma, begrijpt u hoe alle belichtingsinstellingen en texturen werken en kunt u uw sketchUp-model zo inrichten dat het beter te renderen is. Het mogelijk om met uw eigen SketchUp-tekeningen te werken. U zult tijdens de training al merken dat V-Ray een fijn programma is om mee te werken en dat er de meest prachtige visuals mee gemaakt kunnen worden.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die in SketchUp wil leren renderen met V-Ray.

Voorkennis
Wij verwachten van de deelnemers basiskennis van SketchUp.

Duur
De duur van deze cursus is een dag.

Groepsgrootte
Vanwege het intensieve karakter van deze cursus is de maximale groepsgrootte drie cursisten.

Certificaat
De training wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

Vray voor SketchUp