SketchUp – SU Podium


Met SketchUp kunt u vrij gemakkelijk 3D-modellen en 3D-tekeningen maken. Bij SketchUp staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop. Hierdoor en door de goede prestaties van het programma is SketchUp een zeer populair 3D-pakket.

Tijdens deze korte training SketchUp – SU Podium van een dag leert u hoe u uw SketchUp-model in een realistische foto kunt veranderen. Een van de meest essentiële onderdelen van deze SU Podiumtraining is het creëren en toewijzen van texturen aan de vlakken van het SketchUp-model.

Met SU Podium kunt u vlakke texturen in zeer realistische materialen laten veranderen met behulp van de materiaalgebruikersinterface van Podium. Reflecties, brekingen, bump en andere geavanceerde eigenschappen kunnen worden toegepast op alle SketchUp-materialen.

Tijdens deze intensieve cursus leert u de standaard SketchUp-materialen, uw eigen materialen en de Podium Browser-materialen gebruiken. Daarnaast leert u de lichteigenschappen van SU Podium, zoals ray tracing en globale verlichting om fotorealistische beelden te creëren.

Met SU Podium gaan uw renderingen leven door het gebruik van realistische lampen, schaduwen, glans en reflecties. Menigeen kan niet geloven dat zo’n voordelige plug-in zulke eindresultaten kan behalen.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor SketchUp-gebruikers die met behulp van SU Podium meer realistische presentaties van hun SketchUp-modellen willen maken.

Voorkennis

Basiskennis van SketchUp is noodzakelijk om deze cursus te kunnen volgen.

Duur

De duur van deze SU Podiumtraining is een dag.

Groepsgrootte

De groepsgrootte bedraagt maximaal vijf deelnemers.

Certificaat

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Tijdens de cursus SketchUP – SU Podium worden de volgende onderwerpen behandeld:

Materiaaleigenschappen:

  • Diffusie, transparantie
  • Reflectie, refractie
  • Reliëf, lichtsterkte

Belichtingsmogelijkheden:

  • Lichtpunten (Omni)
  • Lichtspots/zonlicht
  • Lichtgevende materialen
  • Overige functies, zoals dag/avond/nachteffecten creëren

Browser gebruik

Achtergrond plaatsen en instellen

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.