SketchUp Gevorderd

Met SketchUp van Google kunt u vrij makkelijk 3D-modellen en 3D-tekeningen maken. Bij SketchUp staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop. Hierdoor en door de goede prestaties van het programma is SketchUp een zeer populair 3D-pakket.

CLS Trainingen wil graag het uiterste uit een pakket halen. Tijdens de cursus Google SketchUp Gevorderd worden daarom de wat complexere zaken van SketchUp Pro behandeld. Het zal de deelnemers verrassen dat Sketch Up met de uitgebreide tekentechnieken zeer veel mogelijkheden biedt. Tijdens de training zal de nadruk liggen op het zo goed en professioneel mogelijk opzetten van de 3D-tekeningen. Daarnaast komen tijdens deze training SketchUp de volgende onderwerpen aan bod:

  • het importeren van dwg-tekeningen;
  • het maken van animaties;
  • het instellen van de transities;
  • het opzetten van presentaties in diverse schalen en aanzichten vanuit diverse richtingen met SketchUp.

Tevens leren de deelnemers goed omgaan met het maken/bewaren van bibliotheken. Het gebruik van een bibliotheek, vaak geplaatst op een server en zodoende toegankelijk voor alle medewerkers, zal veel voordelen opleveren. Ook wanneer u als zelfstandige werkt met bibliotheken kunt u hier veel voordeel uit halen.

De vervolgcursus SketchUp kan ook in combinatie met andere (rendering- of visualisatie-)programma's worden gegeven. Op dit ogenblik plannen wij regelmatig de volgende cursussen:

  • Special: met SU Podium (photo-realistic rendering)
  • Special: met V-Ray (visualisatie plugin voor SketchUp)

Heeft u andere specifieke wensen met betrekking tot een SketchUp vervolgcursus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is mogelijk om deze (maatwerk)training bij u op locatie te geven. Informeer naar de mogelijkheden.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor iedereen die meer met SketchUp wil doen.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de SketchUp Basiscursus is vereist. Daarnaast is deze training ook geschikt voor deelnemers die zich het pakket eigen hebben gemaakt door er veelvuldig mee te werken.

Duur
De duur van deze vervolgcursus is een dag.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is maximaal vijf deelnemers. Door deze kleine groepsgrootte is er voldoende tijd om op uw specifieke vragen in te gaan.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus SketchUp krijgen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SketchUp Gevorderd Training