SketchUp Basiscursus

Met SketchUp van Google kunt u vrij makkelijk 3D-modellen en 3D-tekeningen maken. Bij SketchUp staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop. Hierdoor en door de goede prestaties van het programma is SketchUp een zeer populair 3D-pakket.

Tijdens de Google SketchUp Basiscursus worden de basisprincipes van het tekenen met SketchUp behandeld. Stap voor stap wordt ingegaan op de commando’s en opties, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. SketchUp is in verhouding tot veel andere tekenprogramma's snel aan te leren. Wij adviseren echter om, voordat u met SketchUp begint, altijdeen korte training te volgen om de basisprincipes van de software te leren kennen. Door deze investering spaart u namelijk dagen/weken uit vergeleken met wanneer u besluit alles zelf uit te zoeken. Met onze basiscursus leert u alle relevante kennis in een dag.

De nadruk bij de basiscursus SketchUp ligt op het goed en professioneel opzetten van 3D-tekeningen en op het juiste gebruik van groepen, componenten en layers. SketchUp is een goed programma om uw ontwerpen te visualiseren.

Wij willen deze trainingen zoveel mogelijk doelgroepgericht organiseren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een training gericht op interieurontwerpers, hoveniers of tuinarchitecten. Maar ook voor uw branche kunnen wij een gerichte training organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die wilt leren tekenen met SketchUp.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Wel verwachten wij dat de cursisten computervaardig zijn.

Duur
De duur van deze cursus is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf cursisten.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

SketchUp cursus