SharePoint voor eindgebruikers

Met Microsoft Office SharePoint Server worden alle intranetten, extranetten en webtoepassingen in een onderneming binnen één geïntegreerd platform ondersteund, in plaats van te vertrouwen op afzonderlijke, gefragmenteerde systemen. Ieder digitaal object kan worden opgeslagen in SharePoint en biedt mogelijkheden voor ondernemingen om aan bedrijfskritische behoeften te voldoen, zoals het beheren van inhoud en bedrijfsprocessen, het vereenvoudigen van het zoeken naar en delen van informatie over de grenzen van de onderneming, alsmede opties voor het nemen van beter geïnformeerde beslissingen. Met SharePoint van Microsoft worden uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten aanzienlijk vereenvoudigd.

Bent u nieuw als gebruiker in SharePoint? Dan is de cursus SharePoint voor eindgebruikers  zeer geschikt voor u. Tijdens onze eindgebruikerstraining van twee dagen krijgt u inzicht in de SharePoint-omgeving, met als doel hierin effectief en efficiënt te werken. 

U leert hoe een SharePoint-site is opgebouwd en hoe u een bestaande SharePoint-site beheert. Daarbij maakt u gebruik van subsites, lijsten en bibliotheken. Deze eindgebruikerstraining voorziet de deelnemer in kennis om een SharePoint-omgeving te gebruiken. Denk hierbij aan het aanmaken, bewerken en weggooien van documenten, afbeeldingen, pagina's, wiki's, aankondigingen en dergelijke. U leert onder andere werken met onder andere een TeamSite, Subsites, webonderdelen en MySite. Tijdens deze cursus komen weinig tot geen technische aspecten naar voren.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor alle eindgebruikers binnen een organisatie waar SharePoint is geïmplenteerd.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt tien personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal.

 

SharePoint cursus