SharePoint - Gevorderd

Met Microsoft Office SharePoint Server worden alle intranetten, extranetten en webtoepassingen in een onderneming binnen één geïntegreerd platform ondersteund, in plaats van te vertrouwen op afzonderlijke, gefragmenteerde systemen. Ieder digitaal object kan worden opgeslagen in SharePoint en biedt mogelijkheden voor ondernemingen om aan bedrijfskritische behoeften te voldoen, zoals het beheren van inhoud en bedrijfsprocessen, het vereenvoudigen van het zoeken naar en delen van informatie over de grenzen van de onderneming, alsmede opties voor het nemen van beter geïnformeerde beslissingen. Met SharePoint van Microsoft worden uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten aanzienlijk vereenvoudigd.

Onze speciaal ontwikkelde training SharePoint Gevorderd is er om u voor te bereiden op het Site-Ownership binnen uw eigen SharePoint-omgeving. Deze cursus laat de cursisten kennismaken met de Site-Owner taken binnen een SharePoint-site. U leert onder andere werken met toegangsrechten, beheren van Team en Subsites, Document Libaries en Form Services.

Doelgroep
De doelgroep voor deze gevorderde cursus SharePoint zijn contentbeheerders, redacteuren en/of communicatiemedewerkers. Daarnaast richt deze cursus zich op diegenen, die zich aan het voorbereiden zijn op het Site-Ownership binnen de eigen SharePoint-omgeving.

Voorkennis
Om deel te nemen aan deze training is kennis op het niveau van onze cursus SharePoint voor eindgebruikers vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt tien personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal.


SharePoint cursus, training