SAP CO Controlling Complete User Package (via e-learning)

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpt SAP organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven. Uiteraard is een gedegen kennis van SAP een must voor een goede bedrijfsvoering. Daarom biedt CLS Trainingen u een uitgebreid pakket van SAP-cursussen aan, toegespitst op de specifieke bedrijfsonderdelen.

Het SAP CO Controlling Managerial Accounting e-learning pakket is ontworpen voor gebruikers van SAP CO. Het pakket biedt onbeperkt toegang tot alle SAP CO Controlling Managerial Accounting modules. CO-All wordt automatisch ge-update wanneer nieuwe SAP CO trainingen worden gelanceerd. Deze updates zijn gratis.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor beginnende gebruikers van SAP Financials.

Vereiste voorkennis
Voor het volgen van deze training is geen voorkennis vereist.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de SAP-training (binnen vijf dagen).

Leervorm
Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Startdatum
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen. 

Cursusduur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training.

Taal
Deze cursus wordt in het Engels verzorgd.

LiveSAP Sandbox Access
De LiveSAP Sandbox is een digitale oefenomgeving in SAP, die beschikbaar is voor deze training. Het grote voordeel van de LiveSAP Sandbox is dat u kunt oefenen in de praktijk zonder dat u uw eigen SAP-systeem hoeft te gebruiken. U kunt 30 dagen van deze unieke mogelijkheid gebruik maken voor slechts € 99,-.