Revit Special – Rendering


Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

Na de cursus Revit Advanced – Rendering kunt u met Revit renderen en hoogwaardige afbeeldingen genereren. U bent in staat om met verschillende fases in een Revit-model te controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten te maken. Tevens wordt er in Navisworks een koppeling gemaakt met een planning.

Tijdens de ochtend wordt er ingegaan op de algemene renderingopties binnen Revit. ’s Middags worden eigen projecten besproken en wordt bekeken welke instellingen de beste afbeeldingskwaliteit geven.

Aanbevolen wordt om eigen projecten mee te nemen om op deze manier de opgedane kennis en vaardigheden meteen toe te passen in een praktijksituatie.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor hen die met Revit willen leren renderen en hoogwaardige afbeeldingen willen leren genereren.

Voorkennis

Voor deze cursus is basiskennis van Autodesk Revit vereist.

Duur

De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat.

Tijdens deze Revit advanced training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Koppeling met Navisworks

  • Koppelen van elementen aan een planning
  • Maken en aanpassen van een planning
  • Koppeling Revit en Navisworks
  • Automatisch koppelen van planning d.m.v. WBS-codes
  • Automatisch genereren van planningen op basis van WBS-codes
  • Planning animeren

Oefeningen

  • Oefeningen van ICN Solutions
  • Eigen ontwerpen, modellen, tekeningen en bestanden
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.