Revit MEP Basiscursus

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concept tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

De Revit MEP Basiscursus is bedoeld voor ontwerpers en tekenaars in de werktuigbouw, elektrotechniek en sanitairtechniek, die meer uit hun BIM- en CAD-applicatie willen halen en daarom overstappen op een 3D-modelleerpakket. Stel, u wilt op een hoogwaardige en betrouwbare manier installaties en leidingwerk ontwerpen in 3D en het 3D-model moet praktijkgerichte informatie kunnen bevatten. Daarnaast wilt u zo effectief mogelijk uw installaties en leidingwerk afstemmen op het ontwerp van de architect en constructeur. Revit MEP geeft u deze mogelijkheden. Tijdens deze cursus leert u op een praktijkgerichte manier hoe u Revit MEP het beste kunt toepassen.

De basiscursus Revit MEP wordt gegeven in een van onze Autodesk Training Centers.

Doelstelling
Tijdens de Revit MEP cursus leert u op een praktijkgerichte manier om te gaan met de mogelijkheden binnen Revit MEP voor het ontwerpen, analyseren en tekenen van bouwsystemen en technische leidingen. Na afloop van de basiscursus kunt u zelfstandig een kleinschalig project modelleren en hieruit tekeningen genereren. Daarnaast krijgt u inzicht in de werking van een Revit 3D-gebouwmodel.

Doelgroep
De Revit MEP Basiscursus is bedoeld voor ontwerpers en tekenaars in de werktuigbouw, elektrotechniek en sanitairtechniek, die meer uit hun BIM- en CAD-applicatie willen halen.

Voorkennis
De cursist dient te beschikken over een ruimtelijk inzicht. Daarnaast is ervaring met de computer wenselijk.

Duur
De duur van deze opleiding is vier dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
De cursus wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Nederlandstalig cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Autodesk Training Center