Revit Advanced voor civiele techniek

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

Ook in de civiele techniek worden de voordelen van BIM in het ontwerpproces steeds duidelijker zichtbaar. Tijdens deze tweedaagse cursus wordt Revit Structure ingezet voor het ontwerpen van civieltechnische BIM-modellen.

Het laatste deel van de tweede trainingsdag van deze cursus bestaat uit het in de praktijk brengen van de behandelde onderwerpen. Naast onze eigen oefeningen is het mogelijk om zelf projecten mee te nemen om op deze manier de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen op de eigen projecten.

Wij geven deze cursus ook bij u op het bedrijf. Onze professionele docenten komen dan naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. Bij meerdere cursisten is dit vaak een goedkopere oplossing.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die in de civiele techniek werkzaam is en civieltechnische BIM-modellen wil ontwerpen.

Voorkennis
Voor deze training is basiskennis van Revit Structure is vereist.

Duur
De duur van de cursus Revit voor de Civiele techniek is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze training ontvangen alle cursisten een Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Revit Training Center