Revit Advanced - Terrain Modeling

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

Na het volgen van de eendaagse training Revit Advanced - Terrain Modeling kunt u met Revit een ontwerp van een omgeving neerzetten. Ook haalt u het beste uit de huidige mogelijkheden en de beperkingen van de toposurfacemodule binnen Revit.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.    

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor hen, die met Revit een ontwerp van een omgeving willen neerzetten en het beste willen halen uit de huidige mogelijkheden en beperkingen van de toposurfacemodule binnen Revit.

Voorkennis
Basiskennis van Autodesk Revit is vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Revit Training Center