Revit Advanced - Schedule/Hoeveelheden/Uitrekstaten

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

Na de training Revit Advanced - Schedule/Hoeveelheden/Uitrekstaten bent u in staat om hoeveelheden en uitrekstaten te maken in Autodesk Revit. Met behulp van Autodesk Revit wordt er een BIM-model opgezet, waaruit naar voren komt hoe gegevens uit het BIM -model gehaald kunnen worden. Tevens wordt duidelijk hoe een BIM-model opgezet moet worden en hoe in Revit op een betrouwbare manier gegevens uit het BIM-model kunnen worden gehaald.

Het laatste deel van deze trainingsdag bestaat uit het in de praktijk brengen van de bovenstaande onderwerpen. Er worden duidelijke oefeningen aangeboden om het werken met eigen bestanden en projecten goed onder de knie te krijgen. Aanbevolen wordt om eigen projecten mee te nemen om op deze manier de opgedane kennis en vaardigheden meteen toe te passen in een praktijksituatie.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.     

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor hen, die in Autodesk Revit hoeveelheden en uitrekstaten willen leren maken.

Voorkennis
Voor deze cursus is bouwkundige kennis en basiskennis van Autodesk Revit vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Revit Training Center