Revit Advanced - Rendering

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënter samen te werken.

Na de cursus Revit Advanced - Rendering kunt u met Revit renderen en hoogwaardige afbeeldingen genereren. U bent in staat om met verschillende fases in een Revit-model te controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten te maken. Tevens wordt er in Navisworks een koppeling gemaakt met een planning. Tijdens de ochtend wordt er ingegaan op de algemene renderingopties binnen Revit; 's middags worden eigen projecten besproken en bekeken welke instellingen de beste afbeeldingskwaliteit geven.
Aanbevolen wordt om eigen projecten mee te nemen om op deze manier de opgedane kennis en vaardigheden meteen toe te passen in een praktijksituatie.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor hen die met Revit willen leren renderen en hoogwaardige afbeeldingen willen leren genereren.

Voorkennis
Voor deze cursus is basiskennis van Autodesk Revit vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Revti Training Center