Publisher

Met Microsoft Publisher maakt u eenvoudig nieuwsbrieven, folders, websites, mailings en andere soorten publicaties. Het ontwerpprogramma bevat veel ingebouwde sjablonen die u kunt gebruiken als uitgangspunt voor uw ontwerp. In deze voorbeeldsjablonen staan plaatsvervangers voor tekst en afbeeldingen. Deze kunt u snel en makkelijk door eigen inhoud vervangen. Het is tevens mogelijk om met een ’leeg blad’ te beginnen en een eigen stijl samen te stellen.

In deze training leert u stap voor stap de mogelijkheden van Microsoft Publisher kennen. Aan de hand van praktische oefeningen leert u professioneel ogende publicaties en websites maken. U leert werken met ontwerpsets en opmaakprofielen. U leert hoe u tekst en afbeeldingen invoegt en naar uw wensen instelt en hoe u een catalogus maakt. U kunt bijvoorbeeld een catalogus per e-mail aan uw klanten sturen door de adresgegevens van de ontvangers uit een extern bestand op te nemen. Ten slotte leert u waar u hulp kunt krijgen en waar u nog meer sjablonen en andere hulpmiddelen kunt vinden.

Na afloop van deze cursus Publisher biedt het programma u nog maar weining geheimen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met MS Publisher publicaties wil gaan maken.

Voorkennis
Ervaring met de PC is gewenst.

Duur
De cursusduur is één dag (twee dagdelen van drie uur).

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de cursus Publisher ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het ursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Dit door ons ontwikkelde cursusmateriaal is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk. 

 

Microsoft Publisher