ProjectWise V8i Inrichting/Beheer

ProjectWise is speciaal ontwikkeld voor technische documenten in architectuur, constructie, building, plant en infrastructurele projecten. Het voorziet in indexeringen en zoekt mogelijkheden, waaronder het zoeken op keywords, documentattributen en het zoeken op geografische locatie. Daarnaast biedt ProjectWise functionaliteiten voor het gebruik van document workflows, inclusief een uitgebreide rechtenstructuur voor het verlenen van toegang tot documenten aan geautoriseerde personen.

De training ProjectWise V8i Inrichting/Beheer is bestemd voor personen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van ProjectWise. Daarnaast dient de training als een opfriscursus om de huidige ProjectWise beheerders te upgraden naar nieuwere versies. 

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen, en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde direct in de praktijk toe te passen.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor beheerders van ProjectWise en kan tevens dienen als opfriscursus.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis van ProjectWise vereist.

Duur
De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een Bentley Institute certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Bentley Projectwise