ProjectWise V8i Gebruik

ProjectWise is speciaal ontwikkeld voor technische documenten in architectuur, constructie, building, plant en infrastructurele projecten. Het voorziet in indexeringen en zoekt mogelijkheden, waaronder het zoeken op keywords, documentattributen en het zoeken op geografische locatie. Daarnaast biedt ProjectWise functionaliteiten voor het gebruik van document workflows, inclusief een uitgebreide rechtenstructuur voor het verlenen van toegang tot documenten aan geautoriseerde personen.

In de cursus ProjectWise V8i Gebruik wordt u kort wegwijs gemaakt in de achtergrond en de werkwijze van ProjectWise. Daarna leert u nieuwe documenten aanmaken, het in- en uitchecken van documenten, beheren en bewerken van documenten, versioneren en documentensets maken. U leert gebruik te maken van de vele zoekmogelijkheden, het filteren van de zoekresultaten en het aanpassen van de informatieschermen naar uw eigen behoefte. 

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door het te doen, en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die een introductie wil in ProjectWise.

Voorkennis 
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een Bentley Institute certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Projectwise bentley