AutoCAD Plant 3D - Project Setup & Configuration

AutoCAD Plant 3D is speciaal ontworpen voor proces engineers en ontwerpers, die dagelijks de uitdaging aangaan bij het realiseren van complexe plant design projecten. Doordat AutoCAD Plant 3D is gebouwd op het alom bekende AutoCAD-platform, is de opstarttijd kort en kunt u met minimale training de software inzetten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Dure en complexe server gerelateerde systemen en dure databases zijn bij AutoCAD Plant 3D niet nodig. De specificatiegestuurde technologie en moderne 'User Interface' maken het modelleren en wijzigen van leidingwerk, componenten, staalconstructies en andersoortige componenten eenvoudiger dan ooit tevoren.

Tijdens de cursus AutoCAD Plant 3D Project Setup & Configuration leert u de basis voor het succesvol uitvoeren van projecten met AutoCAD Plant 3D.

U leert projecten maken en configureren, waarbij de noodzakelijke projectinstellingen worden behandeld. Na een grondige uiteenzetting van de theorie voert u zelfstandig, achter een eigen systeem, diverse opdrachten uit.

Wij adviseren u voorafgaand aan deze cursus onze AutoCAD Plant 3D Basiscursus te volgen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer kennis wil over het uitvoeren van projecten in AutoCAD Plant 3D.

Voorkennis
Voor deze cursus is essentiële basiskennis van AutoCAD Plant 3D vereist. Kennis van de procesindustrie is een pré, maar niet noodzakelijk.

Duur
De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.